InstagramCerere oferta de pret

Select files to attach
Limita fisierului atasat este 100 MB

  TAGS

  case din lemn, case pe structura de lemn, case la cheie

  anpc sol

  Gerald


   

  componenta GerardGarantia originalului
  In 1954, neozeelandezul Lou Fischer descoperă că acoperirea de bitum prelungeşte simţitor viaţa acoperişurilor metalice din Marea Britanie. Întors în Noua Zeelandă, el produce primele ţigle metalice texturate din lume, în cadrul AHI ROOFING. În decursul timpului, AHI ROOFING a folosit diverse tehnologii şi tipuri de acoperire şi a îmbunătăţit continuu procesul de producţie în aşa fel încât ţigla Gerard să-şi consolideze poziţia de lider. În prezent, Ahi Roofing furnizează soluţiile premium pentru acoperiş în peste 80 de ţări, iar ţiglele metalice cu acoperire de piatră vândute în decursul deceniilor însumează peste 150 milioane de metri pătraţi. Prestigiul internaţional al ţiglelor Gerard este asigurat şi de perfecţionarea şi testarea permanentă a produselor, astfel încât să respecte codurile în construcţii din toată lumea şi să poată oferi siguranţă maximă în condiţii extreme.

  Acoperire de piatra
  Aspectul natural al ţiglelor Gerard este asigurat de acoperirea de piatră măcinată provenită din munţii din Noua Zeelandă şi Africa de Sud, fixată cu ajutorul straturilor de răşină acrilică. Această acoperire naturală, are multiplu rol: asigură o protecţie sporită împotriva intemperiilor, reduce poluarea fonică, iar culoarea naturală a pietrei permite acoperişului să-şi păstreze aspectul neschimbat pe toată durata sa de viaţă.
  În plus, din 1995 produsele Ahi Roofing folosesc aliajul brevetat Zincalume. Caracteristicile anticorozive ale zincului, combinate cu protecţia aluminiului, constituie o barieră eficientă care acoperă pe amble feţe stratul de oţel. În felul acesta, gradul de protecţie al acoperişului creşte de 6 – 9 ori faţă de tabla galvanizată. Toate acestea i-au permis producătorului să acorde o garanţie de 50 de ani, în condiţiile unei durate de viaţă de 75-80 de ani.

  Frumusete naturala
  Dincolo de funcţia sa esenţială, cea de protecţie eficientă, acoperişul Gerard se distinge de orice alt acoperiş, adăugându-i eleganţă şi caracter. Cele şapte profile insiprate din modelele tradiţionale, într-o gamă generoasă de culori discrete şi naturale, oferă peste 40 de opţiuni care se pot adapta oricărui tip arhitectural. Acoperirea de piatră naturală se asortează cu textura faţadelor, în special a celor care pun în valoare materiale naturale.

  Rezistenta in orice conditii
  Testări intensive, efectuate de laboratoare independente din toată lumea, au dovedit rezistenţa ţiglelor Gerard atât sub agresivitatea aerului salin din zonele de coastă cât şi sub constrângerile extreme din zonele montane de la mari altitudini. Atât prin concepţie cât şi prin materiale, Gerard diminuează riscurile generate de intemperii violente, de cutremure sau chiar de incendii.
  Vânturile de până la 200 Km/h nu afectează acoperişul Gerard, datorită sistemului unic de fixare a modulelor. Fixarea se face în planul acoperişului, în opt puncte (fiecare modul se prinde nu numai în caroiajul de lemn, ci şi de cele patru module înconjurătoare).forta vantului la cap rezistenta in orice conditii

  Furtunile puternice şi ninsorile abundente trec peste acoperişul Gerard fără să-l afecteze, tot datorită fixării sigure şi etanşe care elimină pericolul de infiltraţii.
  Nici grindina puternică nu este un motiv de îngrijorare pentru proprietarii de acoperişuri Gerard. Testele au arătat că acoperirea de piatră a ţiglelor Gerard nu este străpunsă nici de grindina cu diametrul de 90 de mm, iar când bucăţile de grindină au 30 de mm şi pot afecta alte tipuri de acoperiş, Gerard rămâne intact.

  În timpul cutremurelor, greutatea de şapte ori mai mică a ţiglelor Gerard faţă de ţiglele ceramice sau de beton înseamnă un acoperiş care afectează mai puţin structura de rezistenţă a clădirii. În plus, acoperişul Gerard îşi păstrează structura intactă, reducând considerabil riscul prăbuşirii.

  Şi în cazul incendiilor, Gerard oferă o maximă protecţie. Testele au arătat ca ţiglele Gerard rezistă la temperaturi de maxim 7600C, fără ca pe verso să apară flăcări, scântei sau fum. Greutatea redusă devine şi de data aceasta un avantaj, structura uşoară a acoperişului oferind echipelor de intervenţie un timp mai îndelungat pentru a acţiona din interior la stingerea incendiului, riscul prăbuşirii acoperişului fiind şi în asemenea cazuri semnificativ redus.

   


  Tigla Gerard Classic
  Tiglele metalice Gerard Classic rezista mai mult datorita acoperirii de piatra naturala si confera siguranta in orice conditii climatice. Profilul Gerard Classic se potriveste oricarui stil arhitectural, asigurand o personalitate aparte atat proiectelor 2. Gerard Classicrezidentiale cat si celor comerciale. Gama Classic este disponibila in 13 culori distincte: Charcoal, Chestnut,2. Classic inspirat din natura Spanish Red, Redwood, Cedar, Rosso, Pepper, Ashwood, Sage, Sapphire, Forest Green, Tuscany, Persian Blue.
  DIMENSIUNI MODUL
  Lungime totala - 1320 mm
  Lungime utila – 1265 mm
  Latime de acoperire- 369 mm
  Acoperire modul – 0.467 m²
  Acoperire/ m² - 2.14 module
  Greutate/ m² - 6.4 kg
  Aplicabilitate la panta de minimum – 12° (21%)


   

  Tigla Gerard Heritage
  Mai mult de 50 de ani de cercetare si dezvoltare au trecut din momentul lansarii tiglei Gerard Heritage. Tigla Gerard Heritage este obtinuta prin presarea si profilarea tablei de otel, 1. Gerard Heritageavand imprimate sapte amprente orizontale intr-un singur panou. Fiecare panou este profilat pentru a realiza o suprapunere si imbinare puternica, beneficiind, de asemenea, de acoperire cu piatra naturala pentru un1. Heritage la mare aspect estetic deosebit. Gama Heritage este disponibila in 16 culori distincte: Chestnut, Spanish Red, Redwood, Charcoal, Cedar , Rosso, Ashwood, Sage, Sapphire, Forest Green, Deep Black, Dark Silver, Persian Blue, Tuscany, Patina Rosso, Patina Grey
  DIMENSIUNI MODUL
  Lungime totala - 1320 mm
  Lungime utila – 1250mm
  Latime de acoperire- 369 mm
  Acoperire modul – 0.460 m²
  Acoperire/ m² - 2.17 module
  Greutate/ m² - 6.4 kg
  Aplicabilitate la panta de minimum – 12°(21%)


   

  Tigla Gerard Milano
  Curbele fine ale profilului Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene, dar este potrivit si pentru proiecte atipice. Finisajul texturat si modelul 5. Gerard MILANOtraditional sunt aprecia¬te în proiectele care incorporeaza ma¬teriale naturale pe fatade (piatra, lemn), rezultând în final camine pline de caracter. Milano largeste gama optiunilor, astfel stilul Gerard ofera oportunitati de exprimare pentru cele mai inovative proiecte5. Milano arhitecturale. Tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Milano este disponibila in 11 culori distincte: Charcoal, Chestnut, Rosso, Spanish Red, Redwood, Cedar, Sage, Sapphire, Tuscany, Burgundy, Patina Rosso.
  DIMENSIUNI MODUL
  Lungime totala - 1335 mm
  Lungime utila – 1215 mm
  Latime de acoperire- 368 mm
  Acoperire modul – 0.446 m²
  Acoperire/ m² - 2.24 module
  Greutate/ m² - 6.6 kg
  Aplicabilitate la panta de minimum – 12° (21%)


   

  Tigla Gerard Shake
  Unul dintre materialele cele mai raspandite pentru acoperisurile traditionale este lemnul, iar acoperisurile de sindrila au inca un stil aparte, foarte apreciat. Aspectul 3. Gerard Shakenatural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul de tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Shake, dar cu beneficiul adus de materiale si tehnologii moderne si incorporand caracteristici pentru instalare usoara si acoperire cu piatra naturala. Tigla3. Shake la muntemetalica cu acoperire de piatra Gerard Shake este disponibila in 16 variante coloristice: Charcoal, Chestnut, Deep Black, Spanish Red, Cedar, Rosso, Pepper, Aswood, Sage, Sapphire, Forest Green, Tuscany, Old, Bark, Sherwood, Galaxy.
  DIMENSIUNI MODUL
  Lungime totala - 1310 mm
  Lungime utila – 1250 mm
  Latime de acoperire- 370 mm
  Acoperire modul – 0.463 m²
  Acoperire/ m² - 2.16 module
  Greutate/ m² - 6.6 kg
  Aplicabilitate la panta de minimum – 15°(27%)


   

  Tigla Gerard Shingle
  Ardezia, material intalnit in vestul Europei, in Franta la acoperisuri dar si in spatiul german (Germania, Austria) in special pentru placarea fatadelor, a inspirat profilul 4. Gerard Shingle CopyGerard Shingle. Particularitatea acestui profil este ca permite instalarea si pe pereti verticali, ceea ce il face ideal pentru proiecte atipice.4. Shingle pereti verticali
  Din punct de vedere coloristic, Gerard Shingle este un profil aparte. Gama de culori: Charcoal, Forest Green, Deep Black, Bark, Eclipse, Ravine, Sunset.
  DIMENSIUNI MODUL
  Lungime totala - 1320 mm
  Lungime utila – 1260 mm
  Latime de acoperire- 368 mm
  Acoperire modul – 0.463 m²
  Acoperire/ m² - 2.16 module
  Greutate/ m² - 6.6 kg
  Aplicabilitate la panta de minimum – 15° (27%)


   

  Tigla Gerard Diamant
  Gerard Diamant este inspirat de unul din cele mai rezistente si durabile materiale din lume. Produse de inventatorul tiglei metalice cu acoperire de piatra si liderul de 6.Gerard Diamant profilpiata de mai bine de 50 de ani, acoperisurile noastre au fost testate in conditii extreme de-a lungul timpului.
  Fie ca vorbim de cutremurele din Noua Zeelanda, de tsunami-urile din Japonia, de uraganele americane, de verile fierbinti din Australia, de iernile geroase din Siberia sau de caderile masive de zapada din cei mai inalti munti ai Europei, acoperisurile Gerard au rezistat impotriva celor mai puternice forte ale naturii. Profilul Gerard Diamant este disponibil in 17 variante coloristice: Charcoal, Chestnut, Spanish Red, Redwood, Cedar, Rosso, Pepper, Ashwood, Sage, Sapphire, Forest Green, Tuscany, Burgundy, Deep Black, Dark Silver, Patina Rosso, Patina Grey.6.Diamant
  10% mai multa acoperire
  Profilul Diamant acopera o suprafata cu 10 % mai mare , ceea ce inseamna ca este necesar un numar mai mic de module pe metru patrat.
  10% mai putin efort
  un modul cu 10% mai mare inseamna 10 % mai putin efort in ceea ce priveste achizitia de materiale si procesul de montare.
  DIMENSIUNI MODUL
  Lungime totala - 1335 mm
  Lungime utila – 1270 mm
  Latime de acoperire - 400 mm
  Acoperire modul – 0.508 m²
  Acoperire/ m² - 1.97 module
  Greutate/ m² - 6 kg
  Aplicabilitate la panta de minimum – 14° (25%)

   

   

  Novatik


  Sistem performant de invelitori metalice
  NOVATIK MATT – un acoperis solid si eficient, recomandat si in conditii extreme de vreme.
  Tigla Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Tiglele metalice Novatik Matt sunt realizate din otel cu acoperirea Colofer® - marca inregistrata a VoestAlpine, protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp si au grosime nominala de 0,5 mm. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

  Profilul distinct al modulelor Novatik asigura o mare stabilitate intregului acoperis, iar tonurile de culoare sunt perfect armonizate.
  Gama de culori disponibila: Brown Matt (RAL 8017), Brick Matt (RAL 8004), Black Matt (Ral 9005), Burgundy Matt (Ral 3005), Grey Matt (Ral 7016).

  Avantajele unui sistem modern
  Sistemul Novatik – produs in Romania – prezinta o serie de avantaje care il recomanda atat pentru constructii noi cat si pentru renovari.
  Profil distinct. Designul tiglei Novatik a fost creat astfel incat sa asigure aspectul unei tigle ceramice avand totusi o forma originala. Dimensiunile au fost alese special pentru a crea o serie de avantaje:
  -manipulare si depozitare facila
  -spatiu redus de depozitare
  -mijloace de transport de gabarit redus ( acces facil in mediu urban)
  -diminuarea pierderilor tehnologice in special la acoperisurile cu o arhitectura complexa.
  Greutate redusa. Designul optim al tiglelor si greutatea redusa a acestora garanteaza buna functionare a acoperisului si functia de siguranta a acestuia. Daca se tine cont de acest lucru inca din stadiul de proiect, se pot realiza economii substantiale la sarpanta si la structura de rezistenta a casei.
  Sistem de fixare solid. Fixarea modulelor de tigla se face prin cuie sau suruburi in planul acoperisului. Detaliile de montaj sunt foarte sigure si nu necesita accesorii numeroase. Sistemul de fixare in planul acoperisului si suprapunerile perfecte ale modulelor fac din acoperisul Novatik unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori de pe piata.
  Montaj facil. Modelul este simetric si permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (de la stanga la dreapta sau de la dreapta spre stanga), facilitand montajul si reducand timpului de instalare.

  Program complet de accesorii
  Novatik ofera un program complet de accesorii pentru acoperisuri: ventilatii sanitare, ventilatii de camp, parazapezi, grille de ventilatie. Utilizarea corecta a accesoriilor asigura o ventilare si o etanseitate perfecta acoperisului si completeaza aspectul estetic al acestuia.

  Garantia sigurantei
  Protecția oferita de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performanțe superioare față de oțelul galvanizat în diferite climate de exploatare. In conditiile unui montaj corect, oferim o garantie a sistemului de 30 de ani in sistem pro-rata. Te poti bucura de un acoperis sigur, solid cu o estetica deosebita pentru o lunga perioada de timp.

  Informatii tehnice
  Novatik – un acoperis elegant, solid si eficient potrivit pentru cladiri noi sau renovari.
  Informatii tehnice:
  Lungime totala 1340 mm
  Lungime utila modul 1260 mm
  Latime utila modul 370 mm
  Numar panouri / mp 2,15 module
  Panta acoperis Min 12°
  Materie prima Otel cu strat de protectie ZnMg 120 g/mp
  si acoperire Colofer mat rugos – 35 microni
  Grosime nominala 0.5 mm
  Greutate / mp 5,14 kg / mp

   

  Sistem performant de invelitori metalice
  NOVATIK AVANGARDE – un acoperis elegant, potrivit pentru cladiri noi si renovari.
  Este prima tigla metalica postpainted (vopsirea se realizeaza dupa profilarea otelului) produsa în Romania. Acesta este un procedeu inovator pe piata din Romania, deoarece acest tip de vopsire ofera o protectie superioara la coroziune (toate muchiile sunt protejate), iar stratul de vopsea este uniform - fara microfisuri sau aglomerari ale stratului de acoperire. De asemenea, vopseaua folosita este foarte rezistenta la procedurile de faltuire, faltuirea fiind unul dintre marile avantaje ale sistemului de învelitori Novatik pentru ca asigura o etanseitate sporita întregului acoperis.

  Informatii tehnice:

  Dimensiuni modul 1340 x 370 mm
  Lungime utila 1260 mm
  Numar panouri/mp 2,15 module
  Panta acoperis Min. 12°
  Materie prima Otel cu strat de protectie AlZn 185 g/mp
  Primer Epoxi – 3 microni
  Acoperire Vopsea pulbere aplicata în camp electrostatic – omologata international
  Qualicoat, Class 2 – minim 60 microni
  Greutate /mp 4,73 kg/mp

  Program complet de accesorii
  Sistemul Novatik AVANGARDE vine cu o gama completa de accesorii: dolie, pazie, coama rotunda, sort de streasina, sort picurator, ventilatii sanitare si de camp, sfartecatoare de zapada si parazapezi.

  Garantia sigurantei
  Pentru productia tiglei metalice Novatik Avangarde, producatorul Final Distribution foloseste otel cu acoperire AlZn - 185 g/mp, datorita proprietatilor sale anticorozive excelente. Aluminiul prezent pe toata suprafata acoperirii actioneaza ca o bariera, iar Zincul asigura protectia anticoroziune. Garantie sistem 30 de ani în sistem pro-rata.

  Culorile Novatik Avangarde
  Vopseaua pulbere folosita in procesul de productie este foarte durabila, rezistenta la zgarieturi si microfisuri si isi pastreaza luciul pentru o perioada indelungata.

  Gama de culori disponibila: Glossy Black (RAL 9005), Glossy Brown (RAL 8017), Glossy Red (RAL 3005).